top of page
Keyboard and Mouse

Programe de formare pentru companii

Training

Ca trainer, am 12 ani experienta in livrarea de cursuri in companii nationale si multinationale B2B si B2C, unde sustin programe de formare si consultanta in programe functionale, 100% aplicate si interactive.
Rolul meu este acela de a ajuta clientii sa integreze solutiile tehnologice in activitatea lor de zi cu zi, pentru a-si creste productivitatea.

Sesiunile de training pe care le livrez vizeaza teme ca transformarea digitala, Business Intelligence, analize de date si rapoarte business si automatizarea proceselor de lucru.  Sunt bazate pe studii de caz concrete si aplicabile, exercitii individuale si de grup, solutii particularizate pe cerintele participantilor.

Market Analysis

Microsoft Excel. Analiza predictiva si suport decizional

In mediul de business actual, informatia inseamna putere. Accesul rapid la informatia de care e nevoie, atunci cand e nevoie, poate face diferenta intre succes si esec intr-o organizație. Unul dintre instrumentele cu un mare potențial in oferirea de suport decizional este Microsoft Excel. Aceasta aplicație software reprezinta mult mai mult decat stocarea datelor, oferind numeroase beneficii de prelucrare a datelor: sinteza, sumarizare, grupare, rapoarte, statistici comparative, analize „what-if”, analize predictive.
Este un curs practic care se adreseaza persoanelor din orice domeniu care doresc sa isi eficientizeze munca si sa isi imbunatateasca performantele profesionale. Microsoft Excel este un mediu de lucru prietenos si practic, care poate fi utilizat si de persoane fara un profil tehnic pentru a le usura gestiunea si prelucrarea datelor.

Digital Work

Automatizarea proceselor de business cu Visual Basic for Applications (VBA) in Excel

Exista  situatii in care nivelul de complexitate a prelucrarilor depaseste posibilitatile standard ale Excel-ului si este necesar sa cautam alternative. Aici intervine VBA, adica Visual Basic for Applications, care este un limbaj de programare dezvoltat de Microsoft, integrat in suita de aplicatii Microsoft Office.  VBA este un instrument foarte util pentru a dezvolta programe care controleaza actiunile derulate in Excel. Aceste programe se numesc  proceduri VBA sau macro-uri. Unul dintre scenariile clasice de utilizare VBA este pentru a  automatiza  actiuni complexe in Excel.

Analyzing the data

Managementul indicatorilor de performanta si modelare de business cu PowerPivot

Fara indoiala este o era a datelor. Este crucial sa existe in companii instrumente care să faciliteze analiza și interpretarea datelor in procesul decizional. Cei care lucreaza frecvent in Excel descopera rapid ca PowerPivot este ideal pentru conectarea rapida cu datele.
PowerPivot este centrul suitei Microsoft Power BI (Business Intelligence) si un tool de Business Intelligence agil și eficient din punct de vedere al costurilor. PowerPivot extinde functionalitatile Excel pentru a permite prelucrarea mai rapida si mai eficienta datelor. Este foarte util pentru cei care folosesc des tabele pivot si/sau functii VLOOKUP.

Conference

Prezentari de business

Cursul ofera o metoda eficienta de lucru pentru a crea prezentari centrate pe continut business care sa convinga si sa impresioneze aplicand ‘Metoda Piramidei 3S’. Pentru fiecare nivel al piramidei se vor prezenta tehnici si principii specifice, care se vor putea aplica imediat si care vor ajuta la realizarea unor prezentari de doua, trei ori mai rapid decat pana acum. Cursantii se vor familiariza cu modul de utilizare al acestui instrument si vor afla care sunt tendintele actuale de design pentru a realiza prezentari de succes.

Graphic Designer Desk

Cum sa fii mai productiv cu Microsoft Outlook

Statisticile ne arata ca ceea ce ii diferentiaza pe oamenii de succes de ceilalti este organizarea: o buna planificare a timpului si a activitătilor. Cursul pune la dispozitia cursantilor instrumentele si metodele de planificare necesare ca sa isi eficientizeze activitatea pe plan profesional si personal. De asemenea cursul arata cum se pot implementa aceste metode folosind Microsoft Outlook.

Graphic Designer Desk

Modelare si analiza business cu Unified Modelling Language (UML)

Cursul prezinta o abordare sistematica în analiza si modelarea business a sistemelor software utilizand limbajul de modelare Unified Modelling Language (UML). Prima parte a cursului reprezinta o introducere in conceptele-cheie ale modelarii structurale si comportamentale business, care sunt acoperite in detaliu prin studii de caz și sesiuni interactive. A doua parte a cursului prezinta tipurile de diagrame UML, impreuna cu exemple relevante pentru modul in care acestea pot fi utilizate in situatii din viata reala. Cursul are aplicabilitate imediata si se bazeaza pe ateliere de lucru despre utilizarea UML pentru modelarea specificatiilor functionale si a diferitelor scenarii de business.

Graphic Designer Desk

Sisteme de Business Intelligence si Knowledge Management

Transformarea digitala se afla in topul prioritatilor in  strategiile de dezvoltare ale organizatiilor la nivel global. Contextul tehnologic actual se defineste prin volume din ce in ce mai mari de date care trebuie prelucrate si digitalizarea la nivel organizational. Prin urmare, implementarea de solutii de Business Intelligence (BI) si Knowledge Management (KM) va deveni o necesitate pentru organizatiile care adera la conceptul de transformare digitala si care isi doresc sa isiautomatizeze procesele de lucru.

Graphic Designer Desk

Sisteme CRM pentru relatia cu clientii

Transformarea digitala se afla in topul prioritatilor in  strategiile de dezvoltare ale organizatiilor la nivel global. Contextul tehnologic actual se defineste prin volume din ce in ce mai mari de date care trebuie prelucrate si digitalizarea la nivel organizational. Prin urmare, implementarea de solutii de Business Intelligence (BI) si Knowledge Management (KM) va deveni o necesitate pentru organizatiile care adera la conceptul de transformare digitala si care isi doresc sa isiautomatizeze procesele de lucru.

bottom of page