top of page
Education Books Bookshelfs
Alexandra Cernian

Drumul de la student la profesor

Din punct de vedere profesional, ma definesc doua roluri: lector universitar si senior trainer & consultant.

Cariera mea universitara a inceput in 2007 si se imparte intre sala de curs si laboratorul de cercetare. Preocuparile mele sunt legate de urmatoarele domenii:  baze de date, ingineria programarii, inteligenta artificiala, Business Intelligence, Big Data & Data Mining, Opinion Mining/Sentiment Analysis, tehnologii semantice.

Am publicat 2 carti, 3 capitole de carte la edituri internationale si peste 50 de articole stiintifice publicate in jurnale internationale si volumele unor conferinte de prestigiu. Am participat ca expert in  peste 10 proiecte proiecte de cercetare nationale si internationale.

Ca trainer, am 10 ani experienta in sustinerea de cursuri in companii nationale si multinationale B2B si B2C, unde sustin programe de formare si consultanta in programe functionale si soft skills. Rolul meu este acela de a ajuta clientii sa integreze solutiile tehnologice in activitatea lor de zi cu zi, pentru a-si creste productivitatea. Si asta rapid, prin solutii de training si consultanta „quick-win” adaptate nevoilor fiecarui participant si echipe.

Pasiunile mele sunt echitatia, calatoriile si fitness-ul.

bottom of page