top of page

January 5 - June 13, 2026

Statisticile ne arata ca ceea ce ii diferentiaza pe oamenii de succes de ceilalti este organizarea: o buna planificare a timpului si a activitătilor. Cursul pune la dispozitia cursantilor instrumentele si metodele de planificare necesare ca sa isi eficientizeze activitatea pe plan profesional si personal. De asemenea cursul arata cum se pot implementa aceste metode folosind Microsoft Outlook.

Din temele prezentate:

  • Instrumente specifice pentru imbunatatirea planificarii, organizarii si controlului activitatilor proprii. Matricea importanta – urgenta, metode de stabilire a prioritatilor, tehnici de organizare a activitatii (tehnica Pomodorini)

  • Comunicare eficienta prin email. Managementul email-urilor in Outlook. Sistemul 4D de gestionare a fluxului de mesaje. Organizare in foldere si categorii, atribuire flag-uri, remindere, transformare in task-uri

  • Organizarea timpului cu Microsoft Outlook. Organizarea contactelor in Microsoft Outlook. Utilizarea calendarului Outlook: organizarea programarilor (appointments) si a intalnirilor (meetings). Partajarea calendarului cu alti utilizatori.

  • Definirea si prioritizarea sarcinilor de lucru (tasks). Urmarirea statusului sarcinilor de lucru (tasks). Delegarea sarcinilor folosind Outlook.

Cum sa fii mai productiv cu Microsoft Outlook

bottom of page